0000-00-00

Herkese Açık ATS Inspect İnternet Seminerleri

ATS Inspect Görsel ve Fonkisyonel Kalite Yönetim Yazılımı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, internet tabanlı seminerlerimizden birine katılabilirsiniz.

Bu seminerler ücrete tabi değildir ve katılımcıya hiçbir yükümlülük getirmez. Yalnızca INSPECT’in gücünü ve potansiyelini görmeniz açısından bir fırsattır.

Lütfen bulunduğunuz bölgeyi seçiniz:

Avrupa, ABD & Kanada, Afrika (İngilizce)
Türkiye (Türkçe)
Meksika ve Güney Amerika (İspanyolca)
Avustralya ve Güney Doğu Asya (İngilizce)


Avrupa, ABD & Kanada, Afrika (İngilizce)

Ülkelere göre seminer başlangıç saatleri tablonun hemen altında yer almaktadır.

Tarih Başlık Süre Konu
12 Şubat (Cuma) Otomotiv ve Yan Sanayi 45 dakika Araç kalite hatalarına ilişkin veri toplama ve bunları sisteme kaydetme
4 Mart (Perşembe) Havacılık ve Yan Sanayi 45 dakika Ürün kalite hatalarına ilişkin veri toplama ve bunları sisteme kaydetme
18 Mart (Perşembe) Gıda ve Meşrubat Sanayi 45 dakika Ürün kalite hatalarını tanımlama ve giderme
1 Nisan (Perşembe) İlaç ve Ambalaj Sanayileri 45 dakika Ürün kalite hatalarını tanımlama ve 21CFR Part 11 uyumluluk gereksinimlerine bağlı kalma
13 Mayıs(Perşembe) Taşımacılık Sanayi 45 dakika Nakliye araçlarındaki kalite arızalarının yeniden oluşmasını engelleme
27 Mayıs (Perşembe) İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi 45 dakika İş sağlığı ve güvenliğini denetleme ve sürdürülebilir kılma

Ülkelere ve saat dilimlerine göre seminer başlangıç saatleri:
Belçika: 15:00 (CET); Kanada: 10:00 (EDT); Danimarka: 15:00 (CET); Estonya: 16:00 (EET); Finlandiya: 16:00 (GMT +2); İrlanda: 14:00 (WET); Letonya: 16:00 (EET); Litvanya: 16:00 (EET); Lüksemburg: 15:00 (CET); Hollanda: 15:00 (CET); Norveç: 15:00 (CET); Güney Afrika: 16:00 (GMT +2); İsveç: 15:00 (CET); İngiltere: 14:00 (WET); ABD: 10:00 (EDT)

Seminerlerimize katılmak için lütfen kayıt formunu doldurunuz.



Türkiye (Türkçe)


Tarih Saat Başlık Süre Konu
28 Ocak(Cuma) 10:30 AM (Türkiye yerel saati / GMT +2) İmalat Sanayileri 60 dakika Kalite hatalarına ilişkin veri toplama, verileri analiz edip raporlama
28 Ocak(Cuma) 15:00 PM (Türkiye yerel saati / GMT +2) İmalat Sanayileri 60 dakika Kalite hatalarına ilişkin veri toplama, verileri analiz edip raporlama
22 Temmuz (Cuma) 10:30 AM (Türkiye yerel saati / GMT +2) İmalat Sanayileri 60 dakika Kalite hatalarına ilişkin veri toplama, verileri analiz edip raporlama
22 Temmuz(Cuma) 15:00 PM (Türkiye yerel saati / GMT +2) İmalat Sanayileri 60 dakika Kalite hatalarına ilişkin veri toplama, verileri analiz edip raporlama
28 Ekim(Cuma) 10:30 PM (Türkiye yerel saati / GMT +2) İmalat Sanayileri 60 dakika Kalite hatalarına ilişkin veri toplama, verileri analiz edip raporlama
28 Ekim(Cuma) 15:00 PM (Türkiye yerel saati / GMT +2) İmalat Sanayileri 60 dakika Kalite hatalarına ilişkin veri toplama, verileri analiz edip raporlama

Seminerlerimize katılmak için lütfen kayıt formunu doldurunuz.



Meksika ve Güney Amerika (İspanyolca)

Ülkelere göre seminer başlangıç saatleri tablonun hemen altında yer almaktadır.

Tarih Başlık Süre Konu
19 Mart (Cuma) Gıda ve Meşrubat Sanayi 45 dakika Ürün kalite hatalarına ilişkin veri toplama ve bunları sisteme kaydetme
22 Nisan (Perşembe) Otomotiv ve Yan Sanayi 45 dakika Araç kalite hatalarına ilişkin veri toplama ve bunları sisteme kaydetme
29 Nisan (Perşembe) Havacılık ve Yan Sanayi 45 dakika Ürün kalite hatalarına ilişkin veri toplama ve bunları sisteme kaydetme
13 Mayıs (Perşembe) Taşımacılık Sanayi 45 dakika Nakliye araçlarındaki kalite arızalarının yeniden oluşmasını engelleme
27 Mayıs (Perşembe) İlaç ve Ambalaj Sanayileri 45 dakika Ürün kalite hatalarını tanımlama ve 21CFR Part 11 uyumluluk gereksinimlerine bağlı kalma
10 Haziran(Perşembe) İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi 45 dakika İş sağlığı ve güvenliğini denetleme ve sürdürülebilir kılma

Ülkelere ve saat dilimlerine göre seminer başlangıç saatleri:
Arjantin: 12:00 (GMT-3); Bolivya: 11:00 (GMT-4); Şili: 12:00 (GMT-3); Kolombiya: 10:00 (GMT-5); Kosta Rika: 09:00 (GMT-6); Küba: 10:00 (GMT-4); Ekvador: 10:00 (GMT-5); İspanya: 16:00 (CET); Guatemala: 09:00 (GMT-6); Honduras: 09:00 (GMT-6); Meksika: 09:00 (CST); Panama: 10:00 (GMT-5); Peru: 10:00 (GMT-5); Porto Riko: 11:00 (GMT-4); Dominik Cumhuriyeti: 11:00 (GMT-4); Uruguay: 12:00 (GMT-3); USA: 11:00 (EDT); Venezuella: 10:30 (GMT-4:30)

Seminerlerimize katılmak için lütfen kayıt formunu doldurunuz.



Avustralya ve Güney Doğu Asya (İngilizce)


Tarih Saat Başlık Süre Konu
25 Mart (Perşembe) 09:00 AM GMT+11 Otomotiv ve Yan Sanayi 45 dakika Araç kalite hatalarına ilişkin veri toplama ve bunları sisteme kaydetme

Seminerlerimize katılmak için lütfen kayıt formunu doldurunuz.






Training



ATS Inspect 6.0 Webinar: Defect, Scrap and Rework Analysis Software

We are proud to introduce a brand new version of our industrial quality management software, ATS Inspect 6.0, which is designed to improve product quality and reduce...